Gud gav oss allt i par: ögonen, öronen, händerna, fötterna, men bara ett hjärta.Det är för att vi ska hitta de andra paret

HEEEJ! Sitter och chillar. Dagen gick skit snabbt. Idag vaknade jag "normalt" haha 8.40 tog buss och åkte till min "jobb". Det roligaste var att de snackar om killar 24/7 haha det var roligt att lyssna på deras livshistorier. När jag kom hem kollade jag på tv och gjorde inget speciellt förutom att jag chattade med några roliga personer. Imorgon har jag inga planer så vi hörs imorgon ;*
/Oliiw♥
Bästa !

Det är utsidan som gör att man stannar till, men insidan som gör att man stannar kvar

Hej! Sitter och kollar på tv. Idag var det prao som vanligt. När jag satt i bussen ringde larmet ja ba WTF sen märkte jag att jag vaknade en timme för tidigt HAHAHA. Det klart jag är ju blond ;P Jag läste min bok en timme ! Idag var det inte så mkt att göra på min "jobb" men det var endå kul. Kommer sakna de  skit mkt : ( Efter skolan var det utvecklingsamtal. Det gick suuuuuper bra. Jag når målen i alla ämnen . Kan det bli bättre? : ) De sa bara bra saker om mig. Mamma är så stolt över mig haha. Idag var det träning men jag gick inte har så ont i magen asso FAN! Vet nt varför jag har så ont hoppas det går över. Okej ska gå in på facebook nu vi hörs ;*
/Oliiw♥

Söndag

Shaa Shaa ! Chattar med min underbara Pepic hahaha : ) Idag vaknade jag runt 11.30 så pallade inte göra nåt. Jag chillade och kollade på tv hela dagen typ sen kom mamma och sa att jag måste gå och köpa några produkter till henne så jag gick till "hemköp" . När jag kom gjorde jag min religion läxa och nu tänkte jag gå och lägga mig lite asso jag e lite förkyld. Igår åkte jag till min religion skola och det var jätte roligt. Efter det drog vi till donken hahaha som alltid. En random kille kom fram till mig och frågade mig vad jag heter han var ganska söt ; P Fan vad jag saknar mina vänner från Polen. Vill bara lämmna allt och åka dit ; / Imorgon är det utvecklinsamtal haha hoppas de säger bara bra saker om mig : ) Skönt att vakna med tanken att det är prao imorgon istället för skolan. Japp det var allt vi hörs  imorgon ;*
/Oliiw♥

:(

Håller på att bli sjuk fan asso :/ Förlåt att jag inte bloggade men var fullt upptagen . Prao går skit bra de ska klippa mitt hår på måndag tror jag men annars e det jätte roligt. Jag står på kassan, hjälper de att städa, gör kaffe till kunder osv.  När det inte finns så mkt kunder kollar vi på tv och äter bullar haha sån jobb kan ja ha i framtiden. Idag kom Nathalie (min lärare) och hälsade på . Hon frågade de hur det går för mig och sånt de sa att jag är jätte duktig sen kom mamma och jag tog rast för vi skulle äta tilsammans i skäris. Vi åt kebab fan va gott : ) Sophia var inte på sin prao plats idag fan har hänt med henne? men ialf jag kom hem städade min mammas bil haha vet det låter konstig men ajja sen läste jag min bok "om jag kunde drömma" gammal men bra !  Och nu ligger jag och kollar på tv med min lilla syrra . Tror att jag har feber. Det får inte hända jag kan inte bli sjuk för imorgon är det min religion skola och efter det ska vi gå till donken . Hur är det med er?  Vi hörs ska fortsätta att kolla på tv !
/Oliiw♥

PRAO

Första dagen på prao var bästa ! HAHA jag satt och kollade på tv med andra praktikanter som är 19år . De e skit snälla sen var det lunch med Sophia i donken och när jag kom hem från min bässssta prao platsen var det dags för träning. HAHAHA jag och Feride bästa svär ; ) Nu e jag hemma helt slut ska kolla på min serie nu och sen  blir det SÄNGEN!!! Längtar tills imorgon det e verkligen jätte jätte roligt . ska dra vi hörs !
/Oliiw♥
Älskar min prao!

Breaking down

Så jävla bra ! Idag gjorde jag inget speciellt . Vaknade runt 10 . Hjälpte mamma att städa och sen så chillade jag. Runt 17.00 var det dags att åka till heron city och kolla på breaking down med kusin. Den var skit bra. Såg Natalja, Divya och Stasa där :) Det var skit mycket folka asso jag svär inget liv sen så drog jag hem och kollade på en film med mammsen och nu e det skype med mina vänner från Polen . Bääääästa!! Bloggar mer imorgon Godnatt / Oliiw♥

Fredag!!!

Sha Sha kom hem från skolan typ för en timme sen . Skolan gick snabbt . Yesss nästa vecka e det prao lääängtar : ) HAHA jag, jijih och donken hela fucking 2 veckor ! Idag blir de chill hela dagen sen kanske jag ska ut med min mamma och äta nånstans men vi får se. Ingen skola uff va skönt ;D Bloggar mer sen bye.
/Oliiw♥

plugg, plugg, plugg -.-

Sitter på datan och gör ingenting fett tråkigt . Har precis gjort klart min deckare och läst ut boken så det är bara redovisningen och engelskan kvar. Vi hade No-prov idag det gick bra tror jag? Ialaf kom hem hjälpte mamma att baka kakor skiit goda . sen så var jag inne lite på face, skype och sånt skit. Imorgon blir det vanlig skoldag och chill. Juste Leila ska börja imorgon längtar : ) Pallar inte skriva mer hej då !
/Oliiw♥

Att ta tillbaka gammal kärlek är som att läsa en bok man redan läst, man vet slutet...

Hejsan! Kollar på tv och dricker te : ) Igår så åkte jag till Sanstull och gick till min religionskola. Presten snackade om sex hahahaha alla dog av garv sen så drog jag, Dagge och en till tjej till donken . Vi åt och åkte hem . Jag hade lite extra brottom för Daniela skulle sova över hos mig och jag hann inte städa så jag kom hem runt 5 städade gick och köpte popcorn och sånt men så klart Daniela kom med 2påsar chips, chocklad och cola muuums :) Vi hade skiiit roligt vi kollade på the gradge eller hur man stavar det nu sen så kollade vi på en polsk talang program . Runt 1 gick vi och la oss vi var helt själva hemma . Min mamma sovde över hos sin kompis med min syster Wiktora skiiiit läskigt. Jag hade svårt att sömna efter skräckfilmen men till slut somnade jag. Jag vaknade runt 9 och väckte Daniela så vi körde kudde krig hahahaha Jag vann så klart : P Hon gick runt halv tolv för hon skulle ha träning. Jag pluggade typ hela dagen och chillade. Imorgon är det måndag igen ufff vem fan orkar med skolan..? Inte jag ialf  men ska forsätta kolla på tv Godnatt!
Kolla vilken fin armband! (Gucci)   /Oliiw♥

Everything will be okey in the end. If it's not okey, it's not the end!

Hej ! Kom hem nyss var och kollade på nackdalas match duktiga de var vann med 1-0 mot Älvsjö . Idag var en vanlig skoldag första lektionen var idrott haha vi dansade skiit kul  sen var de vanliga lektioner . Kom hem runt 3 åt och pluggade började skriva lite min deckare. Andrea okej sorry skrev ditt namn fel men du vet att ja älskar dig världens bästa brosa ! Ska kolla på top model haha gillar att kolla på smala tjejer som tar på sig snygga klder åå vill också : P Sköönt att vi har studiedag på fredag ska åka och köpa fotbolsskor och sen blir de chill . På söndag  ska jag träffa min kusin tror jag  det var länge sen jag har träffat henne saknar henne . Bloggar mer imorgon bye bye♥
Daniela bror du är en skit bra vän som jag kan alltid lita på love you ! ♥

Remember M remember E put them together and remember ME

Kom hem nyss från ss var där med Andrea och Alicia ganska kul vi körde biljar och fotboll sen så satt vi och snackade  om allt : ) Idag så var det en kul dag vi åkte till stan och orienterade där asso vi skulle hitta statyn och ta kort på de det var våra kontroller som vi skulle hitta . Jag var med Alicia men vi gick med Andrea och Felli hahaha jag och felli gjorde typ hela jobbet duktiga cheyer liksom ; P Vi blev godkända yesss !! Vi slutade runt halv 12 tror  jag ..? så vi tog pendel t tumba och gick till donken sen så kom Linda L , Cissi och Mille dit . Vi hade skiit roligt vi hade matkrig och så . Kom hem så mamma sa att hon vill dra t tumba centrum för hon ville shoppa så följde med henne . Nu så pluggar jag lite NO för ska ha No prov nästa vecka : o Vi hörs imorgon !
/Oliiw♥
Polen i mitt hjärta ♥

Sorry

Hej :> Jag vet har inte bloggat på några dagar men orkade inte sorry men nu när IT-kursen är över ska jag försöka blogga oftare. Idag var en vanlig skoldag ganska roligit att träffa alla igen men ändå tråkig med plugg vi har fått skit mycke läxor som vi ska va klara den här veckan uff -.- Ialaf kom hem gjorde klart min travelbook grej det tog 3 timmar ! men nu e jag klar och chillar . Imorgon har vi orientering eller aa alla har inte de utan några . Vi ska åka till stan och orientera där NAJSS : ) Efter orienteringen ska vi dra till doken och äta där . Samling 8.40 vid pendel sköönt lite sovmorgon kan man säga. Nu så chattar jag med några och sen blir de TV och sängen ; ) Japp det var allt godnatt !
/Oliiw♥

Skiiiit trött

Kom hem för en timme sen e skiit trött. Vaknade runt 6 och åkte till Kista med Sophia. På kursen var det skit kul vi fick väskor, tröjor och USB . Vi fick göra olika övningar och så . De bjöd på fika och lunch. När vi var på väg hem så mötte vi Felicia, Sandra och Tarek så vi snackade lite. Kom hem duschade och kollar på tv.

Igår så gjorde jag inget tills mimmi ringde och frågade om vi kan göra nåt så vi träffades och drog först till tumba och gick runt sen så gick vi till ss och va inne på facebook . Jag snackade lite med min kusse Bartek efter de gick vi hem till liv och åt  eller jag orkade nt äta. HAHA hennes pappa skrämde mig fick nästan hjärt attack !!! Sköön hennes pappa är :) Sen mötte vi Eve och några till så vi buuusade med dem.

Det var allt puss .


RSS 2.0